Open by appointment only

ALLEEN OP AFSPRAAK GEOPEND

Geöffnet nach Vereinbarung

Ashley Laminates Sportiva coupe GT V6 Pheonix

Prijs
€ 16.950,-
Merk
Ashley
Model
Laminates Sportiva coupe GT V6
Uitvoering
Pheonix
Carrosserie
Overig
123.456km
Apk
Nee
Datum eerste toelating
29-04-1965
Bouwjaar
04-1965
Kleur
Geel
2
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handmatig

Opmerkingen

Een zeldzame Ashley Sportiva coupe van 1965 met de V6-motor en handgeschakelde 4-bak van Ford. Het gaat hier om een klassieke Engelse sportwagen waarvan van dit type slechts 72 stuks zijn gebouwd, nog steeds voorzien van de originele en reeds gereviseerde motor. De auto is nieuw in de kleur rood geleverd en toen de Ashley omstreeks 2003 gerestaureerd werd is gekozen voor de opvallende kleur geel, de nu aangebrachte groene tinten zijn geplakt dus eventueel ook eenvoudig te verwijderen.
Absoluut een unieke wagen die uitermate geschikt is voor Rallye`s, bergritten of natuurlijk gewone toerritten, de kans dat u een 2e tegenkomt is zeer klein dus exclusiviteit is gegarandeerd.
Voor meer info over dit exacte exemplaar kunt u de volgende link bekijken: http://ashleysportiva.weebly.com/ashley-sportiva---enx-438c.html
Dit is de website van een enorme liefhebber die dit exemplaar reeds langere tijd volgt, zo krijgt u al een idee hoe bijzonder deze wagen is en heeft u direct een aanspreekpunt qua bijvoorbeeld onderdelenvoorziening en kunt u met meer liefhebbers in contact komen.
De Ashley is op dit moment voorzien van een Belgisch kenteken en kan dus eenvoudig op een Nederlands kenteken gezet worden of ieder ander gewenst Europese kenteken.
Bel of mail voor meer info of een afspraak, wij zijn altijd bereikbaar op 0654 224411 of 0653 185490.


Wij zijn alleen op afspraak geopend

Motor
Brandstof
Benzine
Transmissie
Handmatig
Cilinders
6 (2725cc)
Exterieur
Kleur
Geel
2