Open by appointment only

ALLEEN OP AFSPRAAK GEOPEND

Geöffnet nach Vereinbarung

Cadillac Seville Opera Longnose convertible!

Prijs
€ 27.500,-
Financieren
Merk
Cadillac
Model
Seville Opera
Uitvoering
Longnose convertible!
Carrosserie
Overig
53133 km
Apk
Nee
Bouwjaar
1979
Bouwjaar
06-1979
Kleur
Bruin
2
Brandstof
Benzine
Transmissie
Automaat

Opmerkingen

De ware liefhebber ziet het al: een fatsoenlijke Cadillac Seville van 1979 ligt al niet voor het oprapen maar een Opera Longnose is al helemaal bijzonder en om er nog een schepje bovenop te doen is het nog een cabriolet ook!
Naar het schijnt zijn er slechts 20 exemplaren zoals deze gebouwd en de kosten waren destijds aanzienlijk, de nieuwprijs werd minimaal verdubbeld waardoor een hoop liefhebbers toch maar afhaakten en ze vrijwel allemaal bij de wat bekendere en meer vermogende liefhebbers terecht kwamen zoals Arnold Schwarzenegger en Donald Trump. Naar verluidt zou dit exemplaar voor Frank Sinatra gebouwd zijn maar dit kan ik nog niet direct bevestigen op dit moment. De ombouw werd uitgevoerd door het in Pompano Beach gelegen Grandeur Motor Car Corporation en was nog een hele ingreep. Het verlengen van de voorkant en inkorten van de ruimte achter de stoelen was al heel wat en dan moest er ook nog een cabriolet van gemaakt worden.
De Cadillac is voorzien van een 5,7 V8 met uiteraard automaat en is een belevenis om mee te rijden, de lange neus met aan weerszijden de contouren van de verchroomde wire wheels is zelfs al vanaf achter het stuur imposant.
Een uitermate zeldzame auto die momenteel voorzien is van een Belgisch kenteken en dus eenvoudig op ieder ander Europees kenteken gezet kan worden.
Bel of mail voor meer info of een afspraak, wij zijn altijd bereikbaar op 0654 224411 of 0653 185490.


Wij zijn alleen op afspraak geopend

Motor
Brandstof
Benzine
Transmissie
Automaat
Cilinders
8 (5700cc)
Exterieur
Kleur
Bruin
2
Gewicht
1500 kg